all-weather loungeset van Bubalou is waterdicht

Waterdichte loungesets

365 dagen per jaar buiten zonder hoes.

leestijd: 2 minuten

Een all-weather loungeset is speciaal ontworpen om het hele jaar door buiten te blijven staan, ongeacht de weersomstandigheden. Deze loungesets zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen regen, zon, wind en sneeuw. 

Bubalou loungesets kunnen ieder seizoen buiten blijven staan

Waarom kiezen voor een waterdichte loungeset

Het is belangrijk om te weten dat een all-weather quick dry foam loungeset niet hetzelfde is als een waterdichte all-weather loungeset van Bubalou. Een waterdichte all-weather loungeset voorkomt namelijk dat er geen water in de zitting kan doordringen.

Een nadeel van een niet waterdichte all-weather loungeset is dat als er water in de zitting komt en deze niet op tijd droogt, de zitting als een spons gaat werken en vochtig blijft. Dit kan schimmelvorming en nare geurtjes veroorzaken.

Bij Bubalou hebben we dat probleem aangepakt door onze loungesets niet alleen all-weather, maar ook waterdicht te maken. Onze loungesets zijn voorzien van waterdichte bekleding, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn en voorkomt dat er water in de zitting kan komen. 

Het grote voordeel van een Bubalou waterdichte all-weather loungeset is dat je niet langer losse kussens naar binnen hoeft te halen bij een plotselinge regenbui of storm. De loungesets kunnen gewoon buiten blijven staan en drogen heel snel, waardoor je meer tijd hebt om te genieten van het buitenleven. 

De loungesets van Bubalou zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stijlen, zodat je altijd een loungeset kunt vinden die past bij jouw persoonlijke smaak en de stijl van jouw tuin of terras.

>> ontdek de collectie

lees ook

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, inspiratie en het laatste nieuws direct in jouw inbox

Bekijk loungesets
Bekijk accessoires