LOUNGESET RANDOM


Ontwerp jouw perfecte duurzame comfort zone

De loungebank Random is een ontwerp van Nederlandse bodem waarbij stijl, comfort, innovatie en duurzaamheid centraal staan. Ontdek hoe je met deze veelzijdige loungebank jouw ideale buitenomgeving creëert.

 

Twee elementen, onbegrensde mogelijkheden

De loungebank Random heeft zijn naam te danken aan het eenvoudige systeem waarmee je de modules in iedere opstelling kunt plaatsen. Met slechts 2 verschillende elementen kun je eindeloos combineren en de bank volledig aanpassen aan jouw buitenruimte. Zo stel je niet alleen je eigen set samen, maar pas je deze ook nog eens aan naar jouw behoefte. Zo maak je in een handomdraai van de losse modules een zitbank, ligbed of hoekbank.

Hoe werkt dit? Eenvoudig: koppel de elementen aan elkaar zoals dit het beste bij jou past. Kies je voor een armleuning of juist niet? Wil je een stoel of maak je juist een ligbed? Het is aan jou!

Element A
Dit element wordt gebruikt als zitting of als hocker. De afmeting is 85x85x42cm.

Element B
Dit element wordt gebruikt als rugleuning of als armleuning. De afmeting is 85x22x70

In het onderstaande voorbeeld zie je hoe een loungeset wordt samengesteld en hoe je dus ook de totale afmeting bepaalt.

Eindeloos combineren, kies jouw stijl. 

We bieden je de vrijheid om te mixen en matchen tussen verschillende stoffen, kleuren en texturen. Zo creëer je een bank die perfect past bij jouw persoonlijke stijl en de sfeer van jouw buitenruimte.

Duurzaamheid gegarandeerd ♻️

De loungebank Random is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Het unieke onderstel, vervaardigd uit 100% recyclebaar EPP, zorgt ervoor dat je jaar in jaar uit kunt genieten van jouw loungebank. We bieden zelfs 15 jaar garantie op het onderstel omdat we geloven in een duurzame oplossing voor buiten. Voor optimaal zitcomfort is de bank voorzien van hoogwaardig koudschuim en waterdichte kussens.

De hoes is gemaakt van een hoogwaardige, vuil, en waterafstotende buitenstof. De waterdichte hoes is aan de binnenzijde voorzien van een laag gerecyclede petflessen, waardoor de bank snel droog is, zelfs na een regenbui. Met gemak vervang je de hoezen voor een geheel nieuwe uitstraling.

Geniet het hele jaar door van ongeëvenaard comfort, wetende dat jouw loungebank bestand is tegen de elementen.

Snelle levering

De loungeset Random wordt in Nederland gemaakt. Hierdoor kunnen we jouw bestelling op maat al binnen 3 weken leveren.

1000m2 inspiratie

Kom proefzitten

De loungeset Random is exclusief verkrijgbaar bij Bubalou. We ontvangen je graag in onze showroom in Alkmaar om je te adviseren en jouw droombank samen te stellen.

Ontdek alle mogelijkheden en plan vrijblijvend een afspraak, bel ons +31(0)20 244 27 91 of mail naar info@bubalou.com

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je dat wij contact op nemen met jou? Vul dan onderstaande formulier in.