all-weather ligbed voor buiten, Bubalou divans en daybed

Het ligbed van jouw dromen!

voor optimaal genieten en ontspannen
Horeca terrasmeubilair Lees Het ligbed van jouw dromen! 4 minuten Volgende Bubalou Alkmaar

Een ligbed, ook wel zonnebed, buiten ligbed, ligbed tuin, loungebed of ligstoel voor in de tuin genoemd, kennen we allemaal. Maar hoe kies je een ligbed die bij jou past? Wij hebben alvast een aantal soorten voor je op een rij gezet zodat je kunt ontdekken wat het beste bij jou past. 

Kunststof ligbedden, Wicker ligbedden en ligbedden van aluminium ​​met textileen.
Dit zijn over het algemeen de meest populaire ligbedden. Dit komt mede omdat ze wat lager geprijsd, makkelijk te verplaatsen en (vaak) verstelbaar zijn. De nadelen zitten in het zitcomfort en gesleep met losse kussens. Indien je de ligbedden vaak verplaatst of moet opbergen is een lichtgewicht model een goede keuze. Wanneer ze doorgaans op een plek blijven staan is een zwaarder ligbed (zoals de Bubalou Divan of het Bubalou Daybed) die stevig op zijn plek blijft staan en niet wegwaait ideaal.

goedkope ligbedden

Houten ligbedden
De robuuste, natuurlijke en zware materiaalkeuze blend prachtig in iedere tuin en heeft als voordeel dat hij beter op zijn plek blijft staan. Houd er wel rekening mee dat je losse kussens nodig hebt om lekker te kunnen liggen en dat het hout onderhoud nodig heeft. Wil jij een houten ligbed kopen? Laat je dan goed informeren over de kwaliteit en kies voor duurzaam hout met een FSC keurmerk. 

Luxe Ligbedden
Deze ligbedden zijn vaak ontwikkeld met oog voor detail en gemaakt van hoogwaardige materialen. Het grote voordeel is dat deze ligbedden niet alleen lekkerder liggen maar ook een feestje zijn om naar te kijken. We zien steeds vaker luxere varianten ligbedden zoals een divan of daybed om nog meer te genieten van het buitenleven.

Wegdromen op een daybed!
Een daybed, ook wel loungebed of lounger genoemd, is een mooi voorbeeld van een luxe ligbed. Met een daybed til je jouw tuinbeleving naar een heel nieuw niveau. Plaats een daybed bij het zwembad, op de steiger aan het water of als eyecatcher op een opvallende plek in de tuin en lees een goed boek of doe een kleine power nap.

all-weather daybed, een heerlijke ligstoel voor buiten

Gun jezelf luxe, comfort en design met een prachtig daybed van Bubalou!

Dit daybed van Bubalou heeft een vulling van polypropyleen, polyetherschuim, siliconenvezels en nosagvering waardoor je zo lekker ligt dat je echt ultiem kunt ontspannen! De 100% waterdichte stof is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige Olefin. Geen gesleep met losse kussens en 365 dagen per jaar buiten laten staan, zelfs in de winter! 

Ontspannen op een Divan
Lekker ontspannen met een boek, gezellig met elkaar een wijntje drinken of gewoon even bijkomen van een drukke dag kan uitstekend op een divan. Een divan is een combinatie van een fauteuil gecombineerd met een ligbank en zorgt voor een ultieme lounge ervaring.

divan loungeset van bubalou, het ligbed dat je 365 dagen per jaar buiten kan laten staan

De divan set van Bubalou bestaat uit 2 elementen die je knus tegen elkaar kan zetten of waar je juist wat ruimte tussen laat voor bijvoorbeeld een tafeltje. De vormgeving van de rugleuning zorgt ervoor dat je zowel rechtop als liggend heerlijk ontspannen bent! 

Uiteraard is ook het daybed voorzien van alle praktische voordelen die je van Bubalou kent; geen gesleep met losse kussens door de 100% waterdichte stof en kun je de set 365 dagen per jaar buiten laten staan.

Lekker liggen? Test het!
Je wilt natuurlijk wel zeker weten dat jouw ligbed écht lekker ligt en je ultiem kunt ontspannen. We raden je dan ook aan om het zelf te ervaren. Zeker wanneer je kiest voor een luxe ligbed! 

Kom langs en ontdek luxe, comfort en design van onze daybeds, divans en loungesets in onze showroom in Alkmaar of shop online.

waterdicht ligbed voor buiten Bubalou daybed

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, inspiratie en het laatste nieuws direct in jouw inbox

Bekijk loungesets
Bekijk accessoires