Bubalou Alkmaar showroom, nijenburgerweg 7.

Bubalou Alkmaar

Ontdek onze bijzondere locatie, laat je inspireren en kom proefzitten.

Leestijd: 1 minuut

De Bubalou showroom in Alkmaar is gevestigd in een monumentale dubbele stolpboerderij die gebouwd is in 1880. Deze bijzondere locatie in Alkmaar is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook een unieke ervaring voor bezoekers die onze outdoor collectie willen ontdekken. 

Wanneer je onze showroom binnenstapt, ervaart je direct de rijke geschiedenis en authentieke sfeer van de boerderij. De oude balkenplafonds en karakteristieke details zijn bewaard gebleven en zorgen voor een warm welkom. Hierdoor voelt het alsof je een stap terug in de tijd zet.

Bovendien is onze locatie gelegen in de bollenvelden van Alkmaar, waardoor u tijdens uw bezoek kunt genieten van het prachtige landschap dat de omgeving te bieden heeft. De dubbele stolpboerderij is een echt herkenningspunt geworden.

In onze showroom kun je onze uitgebreide collectie tuinmeubelen ontdekken en ervaren. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en kunnen u voorzien van advies op maat.

Kortom, onze showroom in Alkmaar is niet zomaar een showroom. Het is een bijzondere locatie met een rijke geschiedenis en een unieke sfeer. Wij nodigen je dan ook van harte uit om langs te komen en onze collectie tuinmeubelen te ontdekken. Ervaar zelf deze bijzondere locatie en laat je inspireren door onze collectie loungebanken, loungestoelen en ligbedden.

Kom langs bij de Bubalou showroom of bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt. 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, inspiratie en het laatste nieuws direct in jouw inbox

Bekijk loungesets
Bekijk accessoires