Beurs eigen huis 2024

Beurs eigen huis 2024

Realiseer je droomhuis met Bubalou 🏠

Beurs Eigen Huis is dé beurs waar jullie al jullie woondromen waar kunnen maken! Of jullie nu gaan voor een nieuwe keuken, badkamer, tuin of interieur, of voor een geheel nieuwe woning: hier vinden jullie alle specialisten om jullie droomhuis onder één dak te realiseren.

Waarom je Bubalou niet mag missen op de Beurs Eigen Huis:

Comfort en Design: Bij Bubalou creëren we een buitenruimte waarin je altijd kunt genieten door buitenmeubilair aan te bieden dat even comfortabel en stijlvol is als je binnenbank. Ergonomie vormt de basis van het ontwerpproces. Het zorgvuldig vormgegeven buitenmeubilair zorgt voor optimale ondersteuning en comfort. Maar comfort betekent niet alleen goede ergonomie, maar ook geen gesleep meer met losse kussens en een bank die het hele jaar door buiten kan blijven staan. De Bubalou all-Weather tuinmeubelen zijn de perfecte keuze voor iedereen die optimaal wil genieten van het buitenleven.

Proefzitten en Ervaren: Op de Beurs Eigen Huis bieden we jou de kans om onze buitenmeubelen zelf te ervaren. Kom langs, neem plaats en voel het comfort waar Bubalou voor staat.

Advies op Maat: Ons deskundige team staat paraat om je te begeleiden bij het kiezen van het perfecte buitenmeubel. Of je nu een klein balkon of een uitgestrekte tuin hebt, wij hebben de oplossing die bij jou past.

Speciale Gast: Alex van Keulen: Tijdens deze feestelijke editie verwelkomen we Alex van Keulen, bekend van het TV-programma 'Kopen zonder Kijken'. Alex geeft tips en trucs tijdens zijn presentaties en lanceert zijn boek 'Wat de gek ervoor geeft'. Mis het niet!

Tip: Neem je (bouw)tekeningen mee! Of je nu bezig bent met bouw- of verbouwplannen, het is handig om tekeningen mee te nemen. Heb je deze niet, dan kun je ook een schets maken met de juiste maten van jouw buitenterras. Wij staan voor je klaar om jouw visie te bespreken en de perfecte buitenmeubelen te vinden die bij jouw project passen.

Bubalou kijkt ernaar uit om jou persoonlijk te ontmoeten op standnummer T1.05. Samen maken we van jouw buitenruimte een oase van comfort en stijl. Bestel nu jouw ticket en tot ziens op de Beurs Eigen Huis tijdens de 25e Jubileumeditie in Utrecht! 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, inspiratie en het laatste nieuws direct in jouw inbox

Bekijk loungesets
Bekijk accessoires