Waarom een tuinmeubelhoes overbodig is

Waarom een tuinmeubelhoes overbodig is

365 dagen per jaar buiten zonder opberghoes. Lees hier waarom
Moederdag tip! Lees Waarom een tuinmeubelhoes overbodig is 2 minuten Volgende Horeca terrasmeubilair

Op de vraag wel of geen tuinmeubelhoes is ons antwoordt simpel: gebruik geen tuinmeubelhoes. In deze blog zullen we uitleggen waarom.

Waarom geen tuinmeubelhoes gebruiken
Een loungeset hoes is een hoes voor een loungeset en wordt gebruikt om een loungeset buiten te laten staan. Deze verkopen wij niet en daar hebben we een belangrijke reden voor. Bij het gebruik van een tuinmeubelhoes voor je Bubalou loungeset bestaat de kans dat je Bubalou 'stikt' door condensvorming. De banken zijn dan niet langer in staat om te ademen. Een gevolg hiervan zijn afdrukken en / of vervelende (schimmel)vlekken in je stof. Door de verstikking zijn deze niet meer te verwijderen, het ‘weer' komt in de stof te zitten.

De voordelen van een Bubalou loungeset zonder tuinmeubelhoes
Het gebruik van een tuinmeubelhoes is in de praktijk ook niet erg handig. De hoes kan losraken, kapot gaan of zelfs wegwaaien bij harde wind. Daarnaast ziet een set bedekt met een hoes er niet aantrekkelijk uit in je tuin.

loungeset bubalou met sneeuw, geen hoes nodig

Gelukkig zijn onze Bubalou tuinmeubelen speciaal ontworpen om geen hoes nodig te hebben. Ons advies is om je Bubalou loungeset schoon op te bergen en onbedekt buiten te laten staan, zonder hoes of andere objecten erop.

Kies je wel voor een hoes, houdt er dan rekening mee dat de garantie van je Bubalou vervalt. 

We bieden speciale onderhoudsmiddelen aan waarmee je je Bubalou loungeset kunt reinigen en beschermen. Zet de losse elementen van de loungeset enkele centimeters uit elkaar, zodat de wind goed tussen alle elementen kan komen. 

Bij Bubalou streven we naar gemak, en daarom kun je onze loungesets het hele jaar door buiten zonder gedoe met een tuinmeubelhoes. Vertrouw op de kwaliteit van onze producten en maak gebruik van onze onderhoudsmiddelen voor langdurig plezier van je buitenmeubelen.

Kies ook voor gemak en comfort en ondekt jouw favoriete all-weather loungeset.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, inspiratie en het laatste nieuws direct in jouw inbox

Bekijk loungesets
Bekijk accessoires