Is jouw tuin klaar voor een storm?

Is jouw tuin klaar voor een storm?

Ontdek de stabiliteit en stevigheid van Bubalou all-weather tuinmeubelen
Lees Is jouw tuin klaar voor een storm? 2 minuten Volgende Bubalou outlet!

Terrasmeubilair is meestal licht en kwetsbaar. Tijdens een storm kunnen tafels, parasols, tuinstoelen en losse kussens door de tuin heen waaien en beschadigen of schade aanrichten. Gelukkig kan je je Bubalou loungeset zonder zorgen buiten laten staan. 

All-weather
Bubalou all-weather tuinmeubelen zijn ideaal voor wie het hele jaar door in de tuin wil genieten. Zeker op locaties aan zee of open tuinen kan het weer immers onvoorspelbaar zijn en zijn goede tuinmeubelen een must. Bij onze loungesets hebben we dan ook extra aandacht besteed aan stabiliteit en stevigheid, zodat je de Bubalou loungesets gerust kunt laten staan bij stormachtig weer.

Onze loungesets zijn niet alleen all-weather, maar ook modulair. Dat wil zeggen dat je ze kunt aanpassen aan de beschikbare ruimte en aan je eigen wensen en behoeften. Of je nu een groot terras hebt of een kleine tuin, onze loungesets bieden altijd een oplossing op maat.

Stevigheid
Een belangrijk aspect van onze loungesets is de stevigheid. We gebruiken geen koppelstukken, maar zorgen ervoor dat de verschillende onderdelen zo degelijk en zwaar zijn dat ze niet wegwaaien bij storm. Zo hoef je je geen zorgen te maken over je tuinmeubelen en je kunt ze gewoon laten staan op je terras in je tuin, ook als het stormt. 

Kortom, als je op zoek bent naar all-weather tuinmeubelen die niet wegwaaien bij storm, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze modulaire loungesets zijn degelijk, zwaar en bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo kun je altijd genieten van je tuin, ongeacht het weer!

bubalou bended sofa kan je bij storm gewoon buiten laten staan 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, inspiratie en het laatste nieuws direct in jouw inbox

Bekijk loungesets
Bekijk accessoires