Bubalou modulaire loungeset

De ideale maat van jouw modulaire loungeset

Ontdek jouw favoriete opstelling.
Bubalou Tuinmeubelen: Comfortabel en Weerbestendig Lees De ideale maat van jouw modulaire loungeset 2 minuten Volgende Onderhoud en garantie

Bij het kiezen van de perfecte loungeset voor je buitenruimte zijn er tal van factoren om rekening mee te houden. Eén van de meest cruciale aspecten is de maat. De juiste maat loungeset kan het verschil maken tussen een comfortabele oase en een krappe buitenruimte. Of je nu een klein dakterras of een uitgestrekte tuin hebt, de afmetingen van je loungeset moeten goed doordacht zijn. 

Tip: meet de ruimte op en bepaal in welke positie de loungeset komt te staan. Houd rekening met hoe de zon in je tuin draait op die plek en vergeet het uitzicht niet. 

Wanneer je een goed beeld hebt van de beschikbare ruimte en positie kan je gaan puzzelen. Bij de onze buitenmeubelen en modulaire loungesets vind je de afmetingen bij de producten zodat je direct een idee krijgt of het past. Bij modulaire loungeset is het voordeel dat je met dezelfde elementen meerdere opstellingen kan maken. 

modulaire all weather loungeset Icon

Icon loungeset, zelfde elementen maar andere opstelling

Met de afmetingen van de losse elementen kan je de ideale opstelling voor jouw buitenruimte bepalen. 

Kom je er niet uit en wil je graag advies op maat? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op.

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, inspiratie en het laatste nieuws direct in jouw inbox

Bekijk loungesets
Bekijk accessoires